PO PROSTU MIŁOŚĆ - ziemniaki, grzyby i cebula

19,00
24,00
Ziemniaki i grzyby to idealne połączenie! Smak znany od dzieciństwa. Będą doskonałą okazją do zebrania rodziny przy tym samym stole. Ciepły domowy obiad z aromatycznymi i obfitymi, delikatnymi i łatwymi do przygotowania pierogami — coś, czego czasami chcą mieszkańcy miasta.

Bez sztucznych barwników

Bez sztucznych aromatów

Bez wzmacniaczy smaku

Bez GMO i konserwantów

Pierogi są wykonany ręcznie i mogą nieznacznie różnić się wielkością i kształtem.

Pierogi głęboko mrożone.

SKŁADNIKI
PRZEPIS
100 G
VIDEO

SKŁADNIKI

ciasto: mąka pszenna, jajko kurze, woda pitna oczyszczona, sól, olej rzepakowy;

nadzienie: ziemniaki, pieczarki, cebula, masło, sól.

PRZEPIS

Mrożone pierogi włożyć do wrzącej słonej wody. Pierogi wyławiaj po około 4-6 minutach od ich wypłynięcia na powierzchnię. Ugotowane pierogi wyjąć z wody i przyprawić do smaku, np. masłem z masłem lub ze śmietaną.


Po rozmrożeniu pierogi nie nadają się do ponownego zamrożenia.

100 G

Białko - 7,0 g
Tłuszcz - 1,2 g
Węglowodany - 49,0 g
235,19 kсal

VIDEO